Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο Γιάννης Λεμπέσης στο Λύκειο Ραφήνας (18/12/2012)


Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Λεμπέσης παρουσιάζει την «Ιστορία του Ρεμπέτικου» στο ΓΕΛ (Γενικό Ενιαίο Λύκειο) Ραφήνας...
Οι φίλοι του ogdoo.gr θυμούνται πως ο λαϊκός τραγουδοποιός είχε παρουσιάσει την «Ιστορία του Ρεμπέτικου» στο 2ο Λύκειο Γέρακα την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 καλεσμένος του καθηγητή Κώστα Κιλμπασάνη στα πλαίσια του νεοεισαχθέντος στη πρώτη Λυκείου μαθήματος με τίτλο Progect (ερευνητική εργασία) .Το ogdoo . gr ήταν εκεί και κάλυψε το ενδιαφέρον και σημαντικό αυτό γεγονός μιας και πρόκειται για μεταλαμπάδευση στοιχείων της μουσικής μας Ιστορίας από έναν άνθρωπο που τη ξέρει καλά στα νέα παιδιά. Η διαδικασία αυτή κρίθηκε ωφέλιμη και επιτυχημένη άρεσε πολύ στους μαθητές και ο ίδιος καθηγητής την επαναλαμβάνει στο ΓΕΛ (Γενικό Ενιαίο Λύκειο) Ραφήνας που υπηρετεί εφέτος την Τρίτη 18/12/2012 από τις 10π.μ έως τις 2 μ.μ.
Ο Λεμπέσης δέχθηκε με χαρά αυτή τη πρόσκληση -η χημεία του με τα νέα παιδιά είναι άριστη - και στις 18/12/2012 μαζί με την ορχήστρα του «Λαϊκή στράτα» θα διδάξουν αλλά και θα διασκεδάσουν τους μαθητές της Α’ Λυκείου με την «Ιστορία του Ρεμπέτικου.»
Το ogdoo.gr με μεγάλη χαρά και αγάπη θα είναι πάλι παρόν.

Αυτή τη φορά ο Λεμπέσης μας έστειλε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι πού ηχογράφησε πριν λίγες μέρες με τίτλο «Τι να πω και εγώ στο γιο μου» και που θα περιέχεται στη καινούργια δισκογραφική δουλειά του «Τα Ίδια και Χειρότερα» που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από το ogdoo music group.

(«ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ» - ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

Στίχοι-Μουσική-Τραγούδι: Γιάννης Λεμπέσης 
Παίζουν: Τζουρά,Μπαγλαμά - Γιάννης Λεμπέσης, Ακορντεόν - Πορφύρης Κονάς, Πιάνο,Μπάσο - Γιάννης Φουστέρης, Κρουστά -Σπύρος Γλένης. Κιθάρα -Μίλτος Χρυσανθίδης.

Υπογράφει: Γιάννης Κέρκης 
10/12/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου